Accident grav în apropierea Aeroportului, trei persoane rănite VIDEO

Accident grav în apropierea Aeroportului, trei persoane rănite VIDEO
Accident cu victime în zona aeroportului din Cluj-Napoca, în urmă cu o oră. Trei persoane au fost rănite.

La faţa locului au intervenit lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

Accidentul a fost provocat de şoferul unui automobil Hyundai care se deplasa dinspre aeroport spre ieşirea din oraş, care s-a lovit frontal cu un Renault Clio înmatriculat în Bistriţa, care se îndrepta spre centrul oraşului.

În maşina care a provocat accidentul se afla doar şoferul, dar în automobilul lovit se aflau două persoane. Femeia care ocupa locul din dreapta a fost accidentată grav şi a fost aruncată prin parbriz în afara maşinii. Toate cele trei persoane implicate în accident au fost transportate de urgenţă la spital.

Conform martorilor, şoferul a provocat accidentul după ce autobuzul din faţa sa a pus o frână bruscă şi, pentru a nu-l lovi, a tras de volan spre stânga şi a trecut pe contrasens.

"Din primele cercetări, s-a stabilit că şoferul autoturismului care circula din centru spre Apahida a pătruns pe contrasens, unde a intrat în impact cu un autoturism. Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane - cei doi şoferi şi un pasager din maşina care circula regulamentar, care au fost transportaţi la spital. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Alma Brehariu.

Comenteaza