Update ACCIDENT feroviar mortal în Cluj! Un bărbat de 70 de ani a fost călcat de tren

ACCIDENT feroviar mortal în Cluj! Un bărbat de 70 de ani a fost călcat de tren

Un accident feroviar a avut loc, în urmă cu puțin timp, în comuna Apahida. Un vârstnic a fost lovit mortal de tren.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident feroviar petrecut în comuna Apahida.

“Echipajele noastre au găsit la fața locului un bărbat de aproximativ 70 de ani care prezintă leziuni incompatibile cu viața”, a transmis ISU Cluj.

La misiune iau parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. 

Revenim cu mai multe detalii. 

Update 16:19:  "Azi, 13 iulie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Feroviare Cluj au fost sesizați despre faptul că o persoană ar fi fost surprinsă și accidentată mortal de o garnitură de tren, în localitatea Apahida.

Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din comuna Apahida, care, din primele verificări, nu s-ar fi asigurat corespuzător, fiind surprins și accidentat de un tren care circula pe relația Cluj-Napoca – Bistrița. În cauză, sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a avut loc evenimentul", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza