Update Foto ACCIDENT de circulaţie pe Calea Dorobanţilor din Cluj-Napoca

ACCIDENT de circulaţie pe Calea Dorobanţilor din Cluj-Napoca
ACCIDENT de circulaţie pe strada Dorobanţilor din Cluj-Napoca
ACCIDENT de circulaţie pe strada Dorobanţilor din Cluj-Napoca
ACCIDENT de circulaţie pe strada Dorobanţilor din Cluj-Napoca

Un accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 8, pe o arteră intens circulată din municipiul Cluj-Napoca. 

UPDATE:
"Evenimentul rutier a avut loc la intersecția străzilor Calea Dorobanților cu Petofi Şandor, fiind soldat cu pagube materiale, nicio persoană nu a fost transportată în vederea acordării de îngrijiri medicale. Au fost implicate 2 autoturisme", a anunţat IPJ Cluj.

___________________________________________________________________________

Un şofer din Cluj-Napoca a postat câteva imagini pe portalul Info Trafic Cluj cu un accident de circulaţie produs în această dimineaţă pe Calea Dorobanţilor, intersecţie cu strada Tutunului. 

Acesta îi avertiza pe alţi participanţi la trafic despre faptul că zona ar trebui evitată din cauza unui accident. Clujenii constată că se înteţesc accidentele în oraş din cauză că şoferii nu mai respectă regulile de circulaţie.

"Nici o zi în Cluj fără vreun accident! Oare chiar nu putem respecta nimic în trafic? Totul pe repede înainte? Toţi să fim primii, să prindem ultimul verde (de mutle ori roşu, dar trecem şi pe el)! Şoferul bun nu e cel care sfidează orice regulă în trafic, ci cel care ajunge întreg şi nevătămat la destinaţie, cu maşina intactă. Ăla care respectă limita de viteză, respectă semnele de circulaţie şi priorităţile în trafic şi îi respectă şi pe ceilalţi participanţi! Dar ăsta e doar un vis frumos!", a comentat fotografiile cu accidentul un alt şofer din Cluj. 

Foto: Info Trafic Cluj-Napoca.

Comenteaza