Update Accident cu trei victime într-un sat din Cluj. O mașină s-a răsturnat în urma impactului

Accident cu trei victime într-un sat din Cluj. O mașină s-a răsturnat în urma impactului
| Foto: isu cluj

Un accident, soldat cu 3 victime, s-a produs în satul Băbuțiu din comuna Vultureni, județul Cluj.

UPDATE

Din primele informații, conducătoarea unui autoturism, de 60 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa din direcția Dej spre Cluj-Napoca ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma impactului, acesta din urmă a fost proiectat în poarta unui imobil aflat în proximitatea părții carosabile.

Trei pasageri au fost transportați la spital în stare conștientă, respectiv o femeie de 35 de ani și doi minori, de 14 și 8 ani.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, nefiind constatată prezența alcoolului, urmare a testelor de respirație efectuate, potrivit IPJ Cluj.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Potrivit primelor informații transmise de ISU Cluj, un automobil s-a răsturnat în urma unui impact cu un alt autoturism. 

Accidentul a avut loc într-un sat din județul Cluj. La fața locului a intervenit o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanta SMURD.

Au fost transportați, conștienți și cooperanți, la UPU pediatrie 2 copii, băiat 8 ani și fetița 12 ani, însoțiți de mama acestora.

De asemenea, două persoane conștiente și cooperante, soț și soție, au fost transportate la spital pentru evaluări mai amanuntite

 

Etichete
Comenteaza