Update Foto Accident cu 5 mașini pe Fabricii. Șoferului i s-a făcut rău la volan

Accident cu 5 mașini pe Fabricii. Șoferului i s-a făcut rău la volan
Accident cu 5 mașini pe Fabricii. Șoferului i s-a făcut rău la volan
Accident Fabricii
Accident Fabricii

Un accident soldat cu rănirea unei persoane și cu avarierea a cinci autoturisme a avut loc, marți, pe strada Fabricii din Cluj-Napoca.

La accidentul care a avut loc pe strada Fabricii din cartierul Mărăști au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

"Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit cinci mașini avariate și un bărbat în vârstă, așezat pe scaunul uneia dintre acestea. Echipajul SMURD l-a consultat de urgență, se pare că acestuia i s-a făcut rău în timp ce se afla la volan, și l-a transportat la spital pentru investigații și tratamente de specialitate", precizează ISU Cluj.

UPDATE: "Un conducător auto în vârstă de 69 de ani din Cluj-Napoca, care se deplasa dinspre str. Bucuresti înspre str. Fabricii, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani din Cluj-Napoca, care se deplasa regulamentar. În urma impactului, autovehiculul condus de bărbatul de 69 de ani a acroșat alte 4 autoturisme aflate într- o parcare", transmite IPJ Cluj.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

Comenteaza