Update ACCIDENT cu 4 mașini în județul Cluj. TOATE 4 circulau pe aceeaşi direcţie / O victimă, transportată la spital

ACCIDENT cu 4 mașini în județul Cluj.  TOATE 4 circulau pe aceeaşi direcţie / O victimă, transportată la spital
| Foto: ISU Cluj

Salvatorii clujeni au anunțat o intervenție la un accident rutier petrecut în dimineața de luni, 18 decembrie, la intrare în municipiul Dej din județul Cluj. 

”Pompierii de la Detașamentul Dej au intervenit în această dimineață la un accident în care au fost implicate 4 autoturisme.

Din fericire, nu au existat victime încarcerate, iar o singură persoană a fost evaluată de paramedicii SMURD, care au transportat-o ulterior la spital pentru investigații suplimentare.

În paralel, pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului”, a transmis ISU Cluj. 

UPDATE IPJ Cluj:
Poliţiştii clujeni au transmis informaţii despre accidentul rutier de pe strada Vâlcele, din municipiul Dej. "Din primele informații au fost implicate 4 auto. O conducătoare auto, de 21 de ani, care se deplasa dinspre Gherla spre Dej, a intrat în coliziune cu mașina care o preceda, pe care ulterior a proiectat-o în alte două auto din față sa.

Toate autovehiculele circulau pe aceeași direcție. A rezultat rănirea unei femei, în vârstă de 56 de ani, pasageră în primul autovehicul avariat. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative", au transmis reprezentaţii Biroului de Presă al IPJ Cluj.  

Comenteaza