Update Foto Accident Cluj: Un șofer a pierdut controlul mașinii și a ajuns în curtea unei case

Un accident de circulație a avut loc miercuri dimineața pe raza localității Rădaia.

UPDATE: "În jurul orei 06.30, conducătoarea unui autoturism, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gârbău, care se deplasa pe DN 1F E81, în direcția Zalău, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, iar ulterior ajungând în curtea unui imobil.
Un bărbat în vârstă de 50 de ani, pasager în autoturism a suferit leziuni corporale, fiind transportat la o unitate medicală. Testarea cu aparatul etilotest a conducătoarei auto a avut rezultat negativ", transmite IPJ Cluj.

Pompierii clujeni au fost alertați în această dimineață pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru două persoane implicate într-un eveniment rutier, produs pe raza localității Rădaia.

Apelul de urgență a fost înregistrat în jurul orei 6.30, iar la locul ascendentului s-au deplasat o autospecială și un echipaj SMURD. Pompierii au găsit un autoturism avariat ieșit în afara pății carosabile, iar ocupanții erau în afara acestuia.

Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență celor două persoane, care nu prezentau afecțiuni grave, la prima evaluare, iar una dintre acestea a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Comenteaza