A violat și a ucis o copilă de 8 ani, dar dă vina pe alcool / Cadavrul minorei, găsit pe jumătate dezbrăcat

A violat și a ucis o copilă de 8 ani, dar dă vina pe alcool / Cadavrul minorei, găsit pe jumătate dezbrăcat
| Foto: colaj foto / sursa - click.ro

O fetița de 8 ani dată dispărută vineri seara a fost găsită moartă în timpul nopții. Bărbatul care i-ar fi luat viaţa fetiței a fost prins după 12 ore de căutări cu polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, voluntari, inclusiv un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne.

Violul și crima au avut loc în județul Botoșani. Minora de 8 ani a dispărut vineri seară și a fost găsită moartă la marginea localității Albești. Cel care a ucis-o este chiar fratele concubinului mamei.

Fata nu s-a mai întors acasă vineri seară după ce familia ar fi trimis-o cu ceva de mâncare până la casa, situată în imediata vecinătate, în care locuiește o rudă.

Părinții au căutat-o peste tot, apoi au anunțat autoritățile. Fetița a fost căutată până după după miezul nopții. A fost găsită câteva ore mai târziu într-o pădure de salcâmi. Fără viață și pe jumătate dezbrăcată.

Pe trupul copilei existau urme de violență. Cazul a fost preluat de o echipă operativă, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat. Înainte să fie ucisă, copila a fost agresată sexual.

După mai bine de 12 ore de căutări, polițiștii l-au prins sâmbătă la prânz pe principalul suspect în crima din Botoșani. Acesta și-a recunoscut fapta, însă dă vina pe alcool. 

Bărbatul a trezit suspiciuni pentru că a dispărut de acasă la aceeași oră la care nici copila nu a mai fost de găsit. De asemenea, el nu și-a făcut apariția la căutările care au avut loc vineri seară și în timpul nopții.

„În urmă cu puţin timp, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat şi prins de către poliţişti. Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuinţa sa, în vegetaţia din apropierea acesteia (...) Au fost executate şi două focuri de armă în plan vertical fără a fi înregistrate victime sau alte pagube”, au transmis, sâmbătă, oficialii IPJ Botoşani, citează click.ro

Pentru prinderea lui a avut loc o adevărată desfășurare de forțe, polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, voluntari, inclusiv un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne a participat la căutările bărbatului suspectat de violarea şi uciderea fetiţei de 8 ani din comuna Albeşti, mai informează sursa citată.

Comenteaza