A provocat un accident şi a fugit de la locul faptei, prins în trafic, la un pas de închisoare

A provocat un accident şi a fugit de la locul faptei, prins în trafic, la un pas de închisoare
Un bărbat din comuna clujeană Baciu a provocat un accident de circulaţie, deşi nu posedă permis de conducere, şi a părăsit locul accidentului. Acesta a fost prins în aceeaşi zi de poliţişti.

Este vorba de Tudor R. (33 ani), din Baciu, care în timp ce conducea un autoturism în Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale iar cel care l-a provocat a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. „Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere", spune purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Bărbatul a fost prins ieri în trafic, de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Cluj-Napoca. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni. Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore iar ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus faţă de acesta măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru 30 de zile.

Etichete
Comenteaza