A primit loc de muncă dar l-a refuzat, acum cere să fie eutanasiat pentru că nu are unde munci VIDEO

A primit loc de muncă dar l-a refuzat, acum cere să fie eutanasiat pentru că nu are unde munci VIDEO
Mircea Florea, bărbatul dat afară de Mechel Câmpia Turzii care a cerut să fie eutanasiat pentru că nu îşi gaseste de lucru a refuzat un loc de muncă. Acuzaţia vine din partea prefectului Gheorghe Vuşcan. Acesta a declarat că AJOFM Cluj i-a găsit un loc de muncă, însă bărbatul a respins oferta. Mircea Florea susţine, însă, că acuzaţiile prefectului sunt nefondate.

Bărbatul care a cerut să fie eutanasiat a refuzat un loc de muncă pe motiv că are studii superioare. "Prin AJOFM am făcut demersuri şi l-am adus de la Turda la un interviu, în urma interviului de ieri şi s-a putut oferi un loc de muncă pe studii medii. Din păcate, a refuzat acest post pe studii medii", spune prefectul Gheorghe Vuşcan.

Disponibilizatului i s-a oferit să lucreze ca manipulant mărfuri la o societate din Cluj. "Nu e adevărat", spune Mircea Florea. "Mi s-a oferit postul de manipulant mărfuri şi am replicat doamnei de la personal că ştiu să scriu, acest loc de muncă se poate da pentru cineva care nu ştie să scrie sau abia ştie să scrie".

Bărbatului i s-a promis în viitorul apropiat un alt loc de muncă, în aceeaşi companie. "Mi s-a oferit prin domnul Daniel Don posibilitatea de încadrare pe studii medii ceea ce nu mi s-a comunicat, mi s-a comunicat că peste o lună vor intra în posesia unei oferte ferme şi m-ar putea lua", spune el.

Bărbatul a cerut în această săptămână să fie eutanasiat pentru că, după ce a fost dat afară de la Mechel, nu şi-a găsit loc de muncă, iar familia l-a părăsit.


Reporter: Cristina Pîrvu
Imagine: Rareş Râşnoveanu

 

Comenteaza