A plecat de la o benzinărie fără să plătească şi a uitat că nici nu avea carnet de şofer. Acum e la arest pentru 30 de zile

A plecat de la o benzinărie fără să plătească şi a uitat că nici nu avea carnet de şofer. Acum e la arest pentru 30 de zile

Un tânăr din Cluj este în arest pentru 30 de zile pentru furt și conducere a unui vehicul fără permis de conducere. A avut ghinionul să dea peste un poliţist aflat în timpul liber, care şi-a alertat colegii. 

"La data de 24 ianuarie a.c., un tânăr de 23 de ani, din comuna Suatu, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida, iar ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 10.00, acesta s-ar fi deplasat cu un autoturism de la o stație de carburanți situată pe raza localității Vâlcele, fără a achita circa 500 de lei, sumă care reprezenta contravaloarea combustibilului alimentat.

La scurt timp a fost identificat în trafic, pe raza localității Feleacu, de un polițist din cadrul aceleiași secții de poliție, aflat în timpul liber, care ar fi observat deplasarea acestuia din incinta stației de carburanți.

În acest timp, polițistul a informat unitatea despre situația de fapt, precum și despre locația unde l-a depistat pe tânăr, iar după sosirea echipajului, cel în cauză a fost condus la sediul secției, în vederea continuării cercetărilor.

Verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că tânărul nu deținea permis de conducere. În baza probatoriului administrat, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, prezentat instanței, față de acesta s-a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile", a transmis IPJ Cluj. 

loading...
Comenteaza