Foto A nins în zona de munte a Clujului! Primele intervenții de deszăpezire ale sezonului

A nins în zona de munte a Clujului! Primele intervenții de deszăpezire ale sezonului
| Foto: Facebook.com/cjcluj
A nins în zona de munte a Clujului! Primele intervenții de deszăpezire ale sezonului
A nins în zona de munte a Clujului! Primele intervenții de deszăpezire ale sezonului
A nins în zona de munte a Clujului! Primele intervenții de deszăpezire ale sezonului

Sfârșitul săptămânii recent încheiate a adus primele acțiuni de deszăpezire, din acest sezon rece, în zona de munte a județului Cluj.

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul zilei de duminică, 12 noiembrie, în contextul căderilor de zăpadă și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în zona de munte a județului, au avut loc primele intervenții specifice activității pe timp de iarnă, respectiv de degajare a carosabilului de zăpadă și lărgirea căii de rulare.

Intervențiile s-au desfășurat prompt și eficient, pe două drumuri județene, respectiv pe:
- drumul județean DJ 107P, pe raza comunei Mărișel, și pe
- drumul județean DJ 108C, pe sectorul de drum Răchițele – Doda Pilii – Ic Ponor.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, în urma acestor acțiuni, traficul rutier pe cele două drumuri județene se desfășoară în condiții normale.

Prestatorii serviciilor de deszăpezire a drumurilor județene din Cluj sunt:

Lotul 1 – zona Huedin: Maxi Prest RCE SRL;
Lotul 2 – zona Gilău: Maxi Prest RCE SRL;
Lotul 3 – zona Turda: Maxi Prest RCE SRL;
Lotul 4 – zona Gherla: Opentrans SRL;
Lotul 5 – zona Dej: SC Diferit AG SRL.

Firma Maxi Prest RCE SRL are sediul în comuna clujeană Luna, raportând pe anul 2022 o cifră de afaceri de aproximativ 5 milioane de lei. Societatea este controlată de frații Rusu, Emil și Ciprian. Emil Rusu, în vârstă de 34 de ani, a candidat din partea PNL pentru funcția de primar în comuna Tritenii de Jos.

Opentrans SRL din Cluj-Napoca activează pe piața din România din anul 2003 și acoperă un spectru larg de activități în mai multe domenii precum: transport rutier de mărfuri, servicii de închiriere utilaje, construcții civile și industriale sau execuție lucrări de drumuri și poduri.

SC Diferit AG SRL a avut o cifră de afaceri de 156 milioane lei pe anul 2022. De-a lungul anilor, a încheiat foarte multe contracte cu primăria Cluj-Napoca sau cu alte primării din județ. A modernizat Bd-ul 21 Decembrie și str. Regele Ferdinand din Cluj-Napoca. De asemenea, a reamenajat Piața Lucian Blaga și străzile adiacente.

Comenteaza