A murit lovit de tren în Gara Baciu

A murit lovit de tren în Gara Baciu

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovit de tren în Gara Baciu Triaj. Trenul circula pe ruta Budapesta - Brașov.

"În 19 octombrie 2018, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca - Postul de Poliție TF Cluj Napoca, au fost sesizați cu privire la faptul că, în jurul orei 22:20, trenul IR care circulă pe relația Budapesta - Brașov, în timp ce trecea prin stația CFR Baciu, judeţul Cluj, a surprins în gabaritul căii ferate și a accidentat mortal o persoană de sex masculin", transmite IPJ Cluj.

În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în stația CFR Baciu, între firele liniei 2 de cale ferată, se află cadavrul unui barbat, in varsta de 60 de ani, din Cluj Napoca.​ ​ ​Cadavrul a fost transportat la IML Cluj pentru necropsie.

​În cauza a fost inregistrat un dosar penal privind savarsirea infractiunii de ,,ucidere din culpa”, cadru legal in care vor fi continuate cercetarile pentru stabilirea circumstantelor exacte in care a survenit decesul barbatului.

Comenteaza