A încercat să-şi scoată copiii ilegal din ţară oferind mită unui poliţist de pe Aeroportul Cluj

A încercat să-şi scoată copiii ilegal din ţară oferind mită unui poliţist de pe Aeroportul Cluj
| Foto: Arhiva

Un polițist de frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Cluj a denunțat o pasageră care a încercat să-i dea mită pentru a trece cu vederea faptul că nu are actele necesare pentru a părăsi țara cu doi minori care o însoțeau.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Cluj şi Centrul Operaţional 3 Cluj-Napoca, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au pus în mişcare acţiunea penală faţă de inculpata, cetăţeanul român R.F., în vârstă de 31 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită către un poliţist de frontieră din cadrul SPF Aeroport Internaţional Cluj - Napoca.

În fapt, R.F. i-a oferit ofiţerului 50 de euro pentru a nu întocmi actele de constatare privind tentativa de a trece fraudulos frontiera de stat a unui minor prin substituire de persoane şi de a-i permite să-şi continue deplasarea către Dublin (Irlanda) împreună cu cei doi copii minori ce o însoţeau", se arată într-un comunicat remis presei. 

Faţă de femeie a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza