A încercat să jefuiască o casă de schimb valutar dar a fost prins după 3 ore

A încercat să jefuiască o casă de schimb valutar dar a fost prins după 3 ore
Un bărbat suspectat că a încercat să jefuiască o casă de schimb valutar din Cluj a fost prins la trei ore de la sesizare, joi.

Un bărbat de 35 de ani din Cluj-Napoca est eacuzat că a încercat să jefuiască o casă de schimb valutar din Cluj-Napoca, în dimineaţa de 21 aprilie. Acesta avea faţa acoperită şi a recurs la violenţă pentru a încerca să intre în casa de schimb valutar, spun poliţiştii.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că suspectul, având faţa acoperită, a observat momentul în care personalul de serviciu executa schimbul de tură şi a bruscat persoana care ieşea din sediu, cu intenţia de a pătrunde în interior. Strigătele femeii agresate au alertat persoana din interior, aceasta apăsând butonul de panică, fapt ce l-a determinat pe suspect să părăsească incinta", a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Cluj, Gina Pop. Poliţiştii şi agenţii firmei specializate de pază au ajuns la faţa locului doar după ce bărbatul a reuşit să fugă.

Acesta a fost prins după trei ore "în urma activităţilor întreprinse" şi a fost reţinut pentru 24 de ore, mai arată Gina Pop. Bărbatul, Andrei P., a fost prezentat instanţei de judecată, vineri, cu propunere de arestare preventivă.

 

Comenteaza