A furat două microbuze. Are doar 17 ani

A furat două microbuze. Are doar 17 ani
Polițiștii au identificat un minor, de 17 ani, din Chiuieşti, care ar fi sustras două microbuze. Acesta ar fi condus autovehiculele pe drumurile publice, abandonându-le ulterior.

La data de 19 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliţie Rurală Dej au fost sesizați cu privire la sustragerea a două autovehicule parcate în locuri publice, pe raza localităţii Chiuieşti. Autovehiculele au fost găsite abandonate pe raza localităţilor Chiuieşti şi Căşeiu, poliţiştii reuşind, la scurt timp de la sesizare, identificarea celui care le-ar fi sustras, fiind vorba despre un minor de 17 ani, din Chiuieşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cele două microbuze, care aparţin unei societăţi comerciale de transport, erau parcate pe raza localităţii Chiuieşti, cu portierele închise, însă neasigurate, cu cheile în contact.

Astfel, în noaptea de 18/19 ianuarie, în jurul orei 01:30, tânărul ar fi sustras un microbuz aflat pe acostamentul DN18B, de pe raza localităţii Chiuieşti, pe care l-ar fi condus pe traseul Chiuieşti - Căşeiu şi retur. În albia Văii Strâmbului, din Chiuieşti, tânărul ar fi abandonat autovehiculul, întrucât ar fi rămas împotmolit. În aceeaşi noapte, în jurul orei 03:00, tânărul ar fi sustras al doilea microbuz, parcat pe raza localităţii Chiuieşti, pe care l-ar fi condus pe drumurile publice, ulterior abandonându-l pe raza localităţii Căşeiu.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe tânăr, pentru 24 de ore. Aceasta urmează a fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Comenteaza