A fost înmormântat profesorul de sport care s-a înecat în Lacul Tarnița: "Profesionist desăvârșit, cu o maturitate mult peste vârsta lui, un suflet cald, plin de empatie"

A fost înmormântat profesorul de sport care s-a înecat în Lacul Tarnița: "Profesionist desăvârșit, cu o maturitate mult peste vârsta lui, un suflet cald, plin de empatie"
| Foto: Facebook - Școala Gimnazială Specială Huedin

Tânărul de 23 de ani găsit duminică înecat în Lacul Tarnița din județul Cluj, a fost înmormântat miercuri la Huedin.

Adrian Lucaciu, tânărul profesor de sport care s-a înecat la sfârşitul săptămânii trecute în Tarnița, a fost înmormântat miercuri.  

Bărbatul care s-a scufundat în apa lacului de acumulare de la Tarnița era profesor de sport la o Şcoala Specială din Huedin. Horea Dorin, director la liceul unde a învățat Adi a transmis că în memoria acestuia va fi organizat un campionat de fotbal, Trofeul „Adrian Gabriel Lucaciu”, a transmis TurdaNews.

"Cu adâncă tristețe, ne luăm rămas bun de la colegul nostru Adrian Lucaciu. Copiii de la școala noastră au fost privilegiați să-l aibă ca profesor, mentor, prieten. Mereu aproape de ei a știut să le deschidă noi perspective și să-i antreneze în activități valorizante pentru ei.

Noi colegii l-am cunoscut drept omul care era: profesionist desăvârșit, cu o maturitate mult peste vârsta lui, un suflet cald, plin de empatie și de o bunătate rară. Prezența lui, cu siguranță ne va lipsi tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei atât de greu încercate să-i dea puterea necesară în aceste momente!", a fost mesajul instituţiei de învăţământ clujene unde a profesat Adrian, Şcoala Gimnazială Specială din Huedin.  

Cei care l-au cunoscut pe Adrian Lucaciu spun că acesta a reușit să-i implice pe copii în multe activităţi şi vorbea mereu cu atâta drag de ei: "Rar se vor mai naște oameni cu atâta inițiativă și atât de multă implicare!! Felicitări părinților pentru buna lui creștere!!". 

Comenteaza