News alert Cine este femeia găsită carbonizată după explozia de la pensiunea din Cluj

Cine este femeia găsită carbonizată după explozia de la pensiunea din Cluj

O persoană a murit și două persoane au ajuns la soital cu arsuri în urma exploziei care a avut loc vineri dimineață la o pensiune de pe strada Dunării din Cluj-Napoca.

În interiorul clădirii afectate de explozie a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane. Polițiștii au stabilit identitatea acestuia, fiind vorba de o femeie de 37 de ani, din județul Timiș. Aceasta ar fi, conform debanat.ro, fiica viceprimarului din Jimbolia.

De asemenea, până în acest moment două persoane au fost transportate la spital, respectiv doi bărbați, ambii de 34 de ani, din județul Harghita. 

Conform polițiștilor, incidentul a fost sesizat în jurul orei 06.52, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, echipaje din cadrul I.S.U., și jandarmi, fiind luate primele măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs deflagrația și acordarea primului ajutor persoanelor. De asemenea, cu ocazia activităților a fost oprită alimentarea clădirii cu gaz și electricitate.

Sunt desfășurate cercetări pentru a se stabili toate circumstanțele care au condus la acest incident.

Comenteaza