A făcut foc în curte ca să afume slănina şi cârnaţii, dar i-a aprins casa vecinului

A făcut foc în curte ca să afume slănina şi cârnaţii, dar i-a aprins casa vecinului
| Foto: colaj / sursa - https://turdanews.net

Pompierii clujeni au fost alertați în seara de joi cu privire la un incendiu care s-a manifestat la acoperișul unei case de pe strada Putna din municipiul Turda.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit pentru a stinge o stivă de caucuici uzate, de la care focul s-a extins la două autoturisme dezafectare și la aproximativ 4mp de acoperiș, al unei case de locuit situată în imediata vecinătate.

La fața locului au acționat două autospeciale de stins incendii, focarele fiind lichidate rapid și fiind evitată extinderea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar în urma cercetărilor preliminare s-a constatat că incendiul a pornit de la jar aprins aruncat într-un tomberon.”, transmite ISU Cluj.

Potrivit informaţiilor TurdaNews, incendiul  ar fi fost cauzat de un turdean care a făcut în dimineaţa de joi un foc în curte ca să afume slănina și cârnațul.

Spre seară, turdeanul ar fi aruncat jarul la gunoi, iar de acolo a pornit incendiul, care a implicat și niște cauciucuri ce erau în zonă. În cele din urmă flăcările au ajuns până la acoperișul vecinului.

Comenteaza