A decedat și a treia victimă în urma accidentului de la Cășeiu

A decedat și a treia victimă în urma accidentului de la Cășeiu
Tânărul care se afla pe bancheta din spate a autoturismului Seat, implicat în accidentul de pe DN1C, petrecut în localitatea clujeană Cășeiu a decedat în această după-amiază în urma rănilor foarte grave.

19  victime şi trei morți - acesta este bilanţul accidentului petrecut duminică seara în localitatea clujeană Cășeiu. Dintre cei 20 de răniți, doi au ajuns la UPU Cluj Napoca, în timp ce restul au primit îngrijiri medicale la Spitalul Municipal din Dej, de unde au fost externați după numai câteva ore.

Doi tineri din autoturismul Seat și-au pierdut viața. Șoferul de 22 de ani a decedat pe loc, iar cel care se afla pe scaunul din dreapta, un tânăr de numai 20 de ani a fost resuscitat mai bine de 45 de minute, însă fără succes. Cea de-a treia persoană, care se afla pe bancheta din spate, a fost rănită grav. Este vorba despre un tânăr de 16 ani, care a decedat în această după-amiază. Dumincă seara a fost trimis la UPU Cluj Napoca, iar apoi la secția de terapie intensivă, la Chirugie 1 în Cluj Napoca, însă tânărul nu a mai putut fi salvat. Conform unor surse medicale, acesta suferise un traumatism cranio-cerebral sever, cu fracturi deschise la membre și gambă, dar și cu contuzie toracică și de bazin.

Se pare că cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani se întorceau de la un cinematograf din Cluj Napoca. Șoferul tractorului, cel care se face vinovat de producerea accidentului riscă ani buni de închisoare. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Vezi detalii despre accident

 

 

Etichete
Comenteaza