A ajuns după gratii pentru că a condus beat şi fără permis un tractor neînmatriculat, cu numere false

A ajuns după gratii pentru că a condus beat şi fără permis un tractor neînmatriculat, cu numere false
A ajuns în arest preventiv după ce a condus un tractor neînmatriculat şi cu numere false, ba mai mult avea permisul suspendat şi, în plus, era şi beat.

Este vorba de un bărbat de 45 de ani din comuna Mihai Viteazu, Ovidiu M., cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu numere false, ,conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce autovehicule şi respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

Acesta a fost prezentat ieri instanţei Judecătoriei din Turda cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Poliţiştii au arătat în faţa instanţei că în 3 iunie poliţiştii rutieri din Turda l-au depistat pe suspect în timp ce conducea un tractor pe strada Păltiniș din comuna Mihai Viteazu, bărbatul fiind sub influenta alcoolului, cu o concentrație de alcool pur în aerul expirat de 1,51 mg/l.

De asemenea poliţiştii au constatat că tractorul avea montate plăcuţe cu un număr fals de înmatriculare, acesta nefiind înmatriculat, iar permisul de conducere al suspectului era reţinut pentru săvârşirea unor abateri la regimul circulaţiei rutiere, acesta neavând dreptul să conducă autovehicule pe drumurile publice.

Etichete
Comenteaza