51.000 de cinefili la "Despre oameni şi melci" într-o jumătate de an

51.000 de cinefili la
Filmul regizat de Tudor Giurgiu a înregistrat, de la data lansării filmului la TIFF pînă în prezent, un număr de 51.341 spectatori, rezultat care îl clasează în topul celor mai vizionate filme româneşti ale ultimului deceniu.

Monica Bîrlădeanu și Andi Vasluianu sunt protagoniști în ultima peliculă semnată Tudor Giurgiu

Întreaga echipă a filmului s-a bucurat de reacţii extraordinare din partea publicului la toate cele 18 premiere de gala ce au avut loc în ţară, în unele cazuri fiind cerute în mod expres spectacole suplimentare.

Comedia Despre oameni şi melci a avut premiera naţională în data de 14 septembrie, ajungând în prima săptămână în 19 de oraşe, pe un număr de 40 de ecrane. Până în acest moment filmul a fost proiectat în 44 de oraşe din ţară, expunere fără precedent pentru un film românesc în decursul primei luni de la lansarea acestuia în cinematografe.

Distribuitorii filmului, Transilvania Film şi Ro Image, vor continua să aducă această producţie în faţa publicului din oraşe şi zone care nu dispun de săli de cinematograf, prin metode alternative de proiecţie. În acest scop s-au format trei echipe mobile care vor organiza proiectii in regim de spectacole cu bilet, în diferite oraşe din România, în teatre sau case de cultură, proiecţii al căror program va fi pre-anunţat pe siteul filmului www.despreoamenisimelci.ro. În perioada următoare filmul va ajunge prin intermediul celor 3 caravane în Caracal, Reghin, Huşi, Paşcani, Alexandria, Sf. Gheorghe, Târnăveni, Roman, Câmpina, Rădăuţi, Dorohoi, Buzău şi Câmpulung.

În Bucureşti filmul rulează în prezent în următoarele cinematografe: Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cinema Elvira Popescu, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza. În prezent (în afară de Bucureşti)filmul poate fi vizionat în 20 de oraşe din ţară: Baia Mare, Suceava, Botoşani, Brăila, Piteşti, Constanţa, Giurgiu, Caracal, Arad, Vaslui, Bacău, Timişoara, Braşov, Sibiu, Târgu Mureş, Huşi, Iaşi, Cluj Napoca, arată evz.ro.

Comenteaza