5.000 de clujeni au sărbătorit în Piața Unirii intrarea în 2017 GALERIE FOTO

5.000 de clujeni au sărbătorit în Piața Unirii intrarea în 2017 GALERIE FOTO
Clujenii au sărbătorit Revelionul în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi au asistat la un foc de artificii cu o durată de 10 minute.

Clujenii s-au adunat în Piaţa Unirii încă de la ora 22, când a avut loc un concert de muzică arhaică, susţinut de Florin Ştefan acompaniat de un taraf. De la ora 23, pe scenă au urcat membrii trupei Semnal M, care au cântat aproape o oră într-un concert aniversar prilejuit de împlinirea a 40 de ani de activitate. La miezul nopţii a avut loc un foc de artificii cu o durată de 10 minute, urmat de un spectacol al trupei BigToneZ.

Primăria Cluj-Napoca a oferit celor prezenţi peste 700 de sticle de şampanie, dar au fost numeroşi clujeni care au adus cu ei şampanii de acasă.

De la sărbătoarea Revelionului de la Cluj-Napoca a lipsit primarul Emil Boc.

În noaptea de Revelion, căsuţele amplasate în cadrul Târgului de Crăciun din Piaţa Unirii au fost deschise, oferind spre vânzare vin fiert şi dulciuri.

Costurile totale cu organizarea Revelionului se ridică la circa 60.000 de lei, acoperite din bugetul local al Primăriei Cluj-Napoca şi din sponsorizări.

Comenteaza