400 de spectatori, în medie, ieri la proiecţiile gratuite cu filmele lui Florin Piersic

400 de spectatori, în medie, ieri la proiecţiile gratuite cu filmele lui Florin Piersic
Clujenii nu s-au înghesuit la proiecţiile gratuite din seria "Mărgelatu", ieri la cinematograful "Florin Piersic", deşi intrarea a fost gratuită: conform evidenţelor RADEF, numărul mediu al spectatorilor a fost de 400 de persoane la fiecare proiecţie, adică 50% din capacitatea sălii.
"Nu sunt mulţumit. Cinematograful va trebui să abă în ultimele luni un management agresiv iar apoi clujenii vor trebui să reînveţe drumul spre cinematograf", a declarat pentru ziuadecj.ro directorul Regiei Autonome de Distribuţie şi Exploatare a Filmului (RADEF), Marius Iuraşcu.
La penultima proiecţie, însă, numărul spectatorilor a fost mult mai mare: cu excepţia primelor două rânduri din faţa ecranului, în restul sălii locurile se găseau cu dificultate. "Numărul de 400 de spectatori este o medie a celor patru proiecţii", a explicat Iuraşcu.

Amintim, cinematograful a fost modernizat cu investiţii care au totalizat 2,1 milioane de lei iar numele a fost schimbat, din Republica în "Florin Piersic". Joi cinematograful a avut program special, este vorba de proiecţia a patru filme din seria "Mărgelatu", unde accesul a fost gratuit.
Comenteaza