Foto 27.000 de lei, în 25 de minute! Atât a crezut că face un tânăr care a dat o spargere în Cluj

Polițiștii au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, dintr-o societate comercială din Cluj-Napoca.

 

Un tânăr de 25 de ani din Cluj a fost reținut de polițiști după ce ar fi furat mai multe bunuri din magazia unei firme din oraș.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 7 Poliție au identificat și reținut pentru 24 de ore, un tânăr, în vârstă de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, dintr-o societate comercială și cauzarea unui prejudiciu de 27.000 de lei.

Cercetările au fost demarate la data de 8 august a.c., în urma sesizării privind sustragerea, la data de 7 august a.c., în intervalul orar 12.35-13.00, din incinta unei societăți comerciale, din municipiul Cluj-Napoca, a mai multor părți componente utilizate la instalații sanitare, prejudiciul fiind evaluat la 27.000 de lei.

Verificările și investigațiile demarate de polițiștii de investigații criminale au dus la identificarea tânărului bănuit de comiterea infracțiunii și recuperarea integrală a prejudiciului.

Cel în cauză ar fi escaladat gardul împrejmuitor al societății, după care, prin forțarea sistemului de închidere de la magazie, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras bunurile.

În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru alte măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza