20.000 de lei strânşi pentru copii defavorizaţi, în cadrul “Joonior Park”

20.000 de lei strânşi pentru copii defavorizaţi, în cadrul “Joonior Park”
O sumă de 20.000 de lei, destinată bunăstării unor copii defavorizaţi, din punct de vedere material, a fost strânsă în cadrul celei de-a noua ediţii a proiectului “Joonior Park”, organizată de Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie (FRCCF).

Cea de-a noua ediţie a proiectului a cuprins activităţi desfăşurate în special în Parcul Central din Cluj-Napoca, în total participând aproximativ 1.000 de copii.

Cele mai populare activităţi au fost desenatul cu ciocolată, coafurile mai neobişnuite şi pictura pe faţ, conform unui comunicat de presă transmis de FRCCF.

Au fost organizate şi competiţii pentru cauze nobile, de ajutorare a unor copii defavorizaţi, la care au participat reprezentanţi de la companii precum Softvision, Fortech, Office Depot, Unicredit Ţiriac Bank, Unimet, respectiv din partea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

În urma competiţiilor respective au fost adunaţi 20.000 de lei, care vor fi folosiţi în centrele de zi ale FRCCF, unde sunt primiţi copii care provin din familii defavorizate.

 

Comenteaza