15 ani cu Ziua de Cluj

15 ani cu Ziua de Cluj

Ziua de Cluj împlinește astăzi 15 ani. În 22 octombrie 2004 apărea pe tarabe prima ediție tipărită a cotidianului care a devenit un punct de referință în presa clujeană. 

15 ani înseamnă, în primul rând, zeci de mii de știri, anchete, reportaje și interviuri publicate zilnic, astfel încât clujenii să știe ce se întâmplă cu adevărat în orașul lor, ce fac cei pe care i-au ales să îi reprezinte, cum merge economia, ce se întâmplă în justiție, cultură și sport.

15 ani înseamnă și o comunitate fidelă de zeci de mii de cititori care, zilnic, se informează din Ziua de Cluj şi cărora le mulţumim pentru încredere. Promitem să nu îi dezamăgim nici de acum încolo.

Între timp, mulți dintre cititori au migrat spre ediţia online a Ziua de Cluj (de exemplu, site-ul ziuadecj.ro a fost citit, doar în weekendul ce a trecut, de peste 100.000 de "unici"). Însă, în timp ce multe redacții au renunțat la tipar, Ziua de Cluj continuă să apară pe tarabe în format print, neîntrerupt în ultimii 15 ani.

15 ani mai înseamnă și câteva zeci de jurnaliști consacrați care, fiecare în modul său, au pus umărul la ceea ce reprezintă astăzi Ziua de Cluj. Le mulţumim tuturor.

15 ani înseamnă și câteva generații de jurnaliști care s-au format la Ziua de Cluj şi au adus, cu fiecare rând pe care l-au scris, prospeţimea de care o redacţie are atât de multă nevoie într-o presă în continuă schimbare şi adaptare. Le mulţumim tuturor.

La mulţi ani!

Etichete
Comenteaza