1.000 de elevi şi studenţi circulă la sfert de preţ între Floreşti şi Cluj-Napoca VIDEO

1.000 de elevi şi studenţi circulă la sfert de preţ între Floreşti şi Cluj-Napoca VIDEO
Studenţii şi elevii care fac naveta între Floreşti şi Cluj-Napoca vor plăti cu 75% mai puţin pentru transportul în comun, anunţă primarul comunei, Ioachim Vancea. Este vroba în total de aproximativ 1.000 de persoane.

"Vor plăti 22-25 de lei. Jumătate din tarif e suportată de Consiliul Local prin HCL, iar restul de 25% e bonificaţie din partea firmei care asigură transportul, pentru următoarea perioadă", a adăugat Vancea.

Transportul între Floreşti şi Cluj-Napoca e asigurat de compania de profil Fany iar Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean - instituţie care a organizat licitaţia pentru transportul în comun - spune că a încercat să negocieze reducerea tarifului de transport, dar nu există pârghii legale în acest sens. "Firma a câştigat licitaţia la aceste tarife, e imposibil să obligăm firma să le reducă, dar putem cere facilităţi pentru anumite categorii socio-profesionale", a spus Tişe.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza