10 șoferi drogați, 1 băut și altul fără permis, prinși noaptea trecută în apropiere de Bonțida

10 șoferi drogați, 1 băut și altul fără permis, prinși noaptea trecută în apropiere de Bonțida
| Foto: Arhiva

10 șoferi au fost prinși drogați, joi, 14 iulie, pe DN1C E576, în apropiere de Bonțida. De asemenea, un șofer a fost prins băut la volan.

„Noaptea trecută (14 iulie-n.red), polițiștii rutieri clujeni, cu sprijinul polițiștilor Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și ai altor inspectorate de poliție județene, au desfășurat o acțiune cu efective mărite pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan. S-a acționat cu preponderență pe DN1C E576, fiind o arteră principală și intens circulată în această perioadă.

Polițiștii au efectuat peste 800 de testări cu aparatele etilotest și aproximativ 50 de testări cu aparatele Drugtest.    Astfel că, au fost întocmite 12 dosare de cercetare penală la regimul circulației pe drumurile publice, respectiv 10 pentru consumul de substanțe stupefiante și 1 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 1 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar alte 2 pentru alte fapte de natură penală”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În aceste zile, la Bonțida are loc festivalul Electric Castle.

Comenteaza