10 prădători sexuali care au violat din nou, după ce au ieșit din închisoare. UNUL este din Cluj și a nenorocit copii

10 prădători sexuali care au violat din nou, după ce au ieșit din închisoare. UNUL este din Cluj și a nenorocit copii

Din 1.507 inculpați trimiși în judecată anul trecut pentru infracțiuni sexuale, 100 erau recidivişti, precizează Parchetul General. Mulți dintre ei figurau în Registrul Agresorilor Sexuali și se aflau, teoretic, sub supravegherea poliției. Asta nu i-a împiedicat să facă noi victime, scrie liberatatea.ro.

Cluj: Trei fetițe agresate în toaleta şcolii

În acea zi, de 17 septembrie 2014, Souca venise, rugat de soţie, să ajute la supravegherea elevilor. Avea atunci 39 de ani, doi copii şi lucra ca bobinator. În pauzele dintre ore, prefăcându-se că le ajută să meargă la toaletă, Souca a agresat sexual trei fetițe. În septembrie 2016, Samuel Souca a fost condamnat la 5 ani de închisoare. A executat doar 3 ani.

Pe 1 iulie 2021, când Registrul Agresorilor Sexuali a devenit operațional, Samuel Sauca era deja înscris acolo. O săptămână mai târziu, el a violat un copil de 10 ani, într-un parc din Cluj-Napoca. A fost descoperit nu de polițiştii care, teoretic, îl monitorizau, ci de o trecătoare.  Sauca a fost arestat. În telefonul lui au fost găsite dovezi şi despre alți copii pe care el îi agresase sexual: „10 victime minore, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

A fost trimis în judecată pentru 17 infracțiuni (viol, agresiune sexuală, violență în familie, rele tratamente aplicate minorului, ultraj contra bunelor moravuri), iar în iunie anul trecut, Curtea de Apel Cluj l-a condamnat definitiv la 45 de ani și 4 luni de închisoare. MAI MULTE AICI!

Comenteaza