10 cursuri gratuite de conducere şi excursii pentru elevii care cunosc regulile de circulaţie

10 cursuri gratuite de conducere şi excursii pentru elevii care cunosc regulile de circulaţie
500 de elevi din municipiul Dej au fost învăţaţi cum să conducă şi să se comporte corect în trafic de către membrii echipei Napoca Rally Academy. Cei mai buni au beneficiat şi de premii.

Aproximativ 500 de elevi din municipiul Dej au participat la o campanie de prevenire a implicării copiilor şi adolescenţilor în accidente rutiere. Aceştia au fost responsabilizaţi la trafic de către poliţişti şi membrii echipei de la Napoca Rally Academy, campioana României la raliuri.

Pentru a exemplifica condiţiile în care are loc un accident rutier, a fost simulat un asemenea eveniment, produs din cauza traversării neregulamentare a unui pieton.

În partea doua a activităţii a fost organizat concursul teoretic pe tematică rutieră pe două secţiuni adresat liceenilor. Prima s-a adresat elevilor care au împlinit vârsta de 18 ani, cu premii constând în 10 cursuri gratuite pentru permis de conducere categoria B şi cea de-a doua secţiune s-a adresat elevilor cu vârsta sub 18 ani şi a avut ca premii 40 de locuri într-o excursie de 3 zile cu transport, cazare şi masă gratuite. Premiile au fost oferite de şcolile de şoferi din municipiul Dej.

Comenteaza