Floreştiul a devenit loc de păscut pentru cămile :) FOTO

Floreştiul a devenit loc de păscut pentru cămile :)  FOTO
Circul Nemeth din Ungaria a tras la Floreşti. Animalele ierbivore inofensive, precum cămilele, lamele sau poneii, au fost lăsate în libertate, preţ de câteva minute, să se dezmorţească, spre surpriza locuitorilor din zonă.

Organizatorul evenimentului, Emilio Robert, precizează că menajeria circului conţine circa 60 de animale, inclusiv tigri albi, aurii şi bengalezi, dar că în reprezentaţia de la finalul săptămânii nu vor intra decât cele permise de lege. "Animalele sălbatice vor putea fi vizitate de floreşteni, dar nu intră în spectacol", a spus Robert.

De 13 iunie a intrat în vigoare legea care nu permite numere de circ în care să apară animale sălbatice. În spectacole mai pot fi prezente numere de cai, câini, delfini şi păsări exotice.

"Animalele acestea sunt copiii noştri, au crescut în captivitate, nu s-ar descurca în libertate. Le hrănim, le îngrijim, chiar dacă nu le mai putem introduce în spectacol. Şi ştiţi ceva? Le lipseste arena", a subliniat Iuliana Nemeth, soţia proprietarului circului.

Comenteaza