Idei pentru Cluj. Pasarelă peste Calea Turzii

Idei pentru Cluj. Pasarelă peste Calea Turzii
Ziua şi propunerea. Clujenii se implică în programul de Bugetare participativă derulat de municipalitate şi care însumează fonduri de 2 milioane de euro.

"Propun realizarea unui proect de pasarelă pietonală şi pentru biciclete sau trotinete, role, etc. peste Calea Turzii, în zona porţii Cimitirului Central; Proiectul poate fi unul arhitectural cu un design plăcut şi atrăgător pentru persoanele care intră în municipiu pe intrarea Turda. Proiectul poate fi pus la concurs către tineri arhitecti; o propunere pentru asemănare ar fi pasajul din Millenium Park Chicago", scrie Tudor Bota. Bugetul propus este de 150.000 euro. 

VEZI şi Idei pentru Cluj. Parc tematic "România în miniatură" şi Aleea celebrităţilor

Proiectele clujenilor pot fi depuse până în 20 august 2017, iar cele care obțin cel mai mare număr de voturi vor fi implementate de către Primăria Cluj-Napoca începând cu 2018. Este primul proces de bugetare participativă online din România, prin care municipalitatea urmărește implicarea directă în luarea deciziilor privind proiectele orașului a tuturor celor care locuiesc, muncesc sau studiază în Cluj-Napoca și au cel puțin 18 ani.

VEZI mai multe proiecte AICI - Pe ce vor clujenii să cheltuie banii primăriei

 

Comenteaza