Trofeul Electricianului, ediţia 2015, ajunge la Cluj

Trofeul Electricianului, ediţia 2015, ajunge la Cluj
Electrica Distribuţie Transilvania Nord a câştigat marele premiu al celei de-a 36-a ediţii a „Trofeului Electricianului”, cel mai prestigios concurs profesional din domeniu organizat în România.

Electricienii de la Electrica Distribuţie Transilvania Nord s-au impus în competiţia care a adunat la start 72 de electricieni, angajaţi ai celor mai importante şapte companii din domeniu, adjudecându-şi astfel prestigiosul trofeu.

Pe următoarele locuri ale podiumului s-au clasat specialiştii de la Electrica Distribuţie Muntenia Nord şi Electrica Distribuţie Transilvania Sud.

„Ne bucură succesul obţinut la Trofeu şi ne motivează, totodată, să perseverăm în încercarea de a deveni din ce în ce mai buni profesional, într-un domeniu energetic în perpetuă schimbare. Colegii mei au demonstrat că sunt profesionişti care pot concura la cel mai înalt nivel. Îi felicit şi pe ceilalţi câştigători şi îmi doresc ca această competiţie să continue şi în anii următori, pentru a consolida spiritul de echipă şi valorile promovate de Electrica SA", a spus Emil Merdan, directorul general al Filialei Electrica Distribuţie Transilvania Nord.

Câştigătorii au fost desemnaţi pe baza rezultatelor obţinute la probele teoretice, practice (electrician PRAM, electrician exploatare reţele, electrician exploatare staţii, electrician măsură), dar şi a probei cu publicul, susţinută în faţa unei audienţe exigente.

Concursul profesional „Trofeul Electricianului" a avut loc între 13 şi 17 iulie la Piteşti şi se înscrie în seria de manifestări legate de Ziua Energeticianului, sărbătorită în fiecare an pe 20 iulie, de Ziua Sfântului Ilie.

Comenteaza