Violator, prins în timp ce voia să-şi ia zborul din ţară

Violator, prins în timp ce voia să-şi ia zborul din ţară
Trei bărbaţi, urmăriţi naţional şi internaţional, au fost identificaţi de către poliţişti în urma unei acţiuni organizate miercuri pe raza judeţului Cluj. Unul dintre ei era "vânat" pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

În jurul orei 09:30, polițiștii au pus în executare un mandat emis pe numele unui bărbat de 35 de ani din Apahida, condamnat la un an şi şase luni de închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

De asemenea, a fost prins un floreştean de 50 de ani, dat în urmărire pentru a executa un an şi şase luni de închisoare pentru tâlhărie.

Cel de-al treilea infractor, un bărbat de 32 de ani din judeţul Mureş, se pregătea să fugă de autorităţi, el fiind depistat pe aeroportul clujean. Pe numele său era emis un mandat european de arestare de către autorităţile spaniole, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Condamnaţii au fost încarceraţi în Penitenciarul Gherla, iar bărbatul dat în urmărire internaţională a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei în vederea confirmării mandatului european de arestare.

Comenteaza