Thirty Seconds to Mars şi-a condus fanii din România "Up in the air" GALERIE FOTO

Thirty Seconds to Mars şi-a condus fanii din România
Jared Leto este actor şi pe scenă. A demonstrat-o în concertul susţinut, sâmbătă seara, la Bucureşti. Fără toboşarul Shannon Leto (n.red. a fost arestat în Los Angeles pentru conducere sub influenţa alcoolului şi ulterior eliberat pe cauţiune, are interdicţie să părăsească teritoriul SUA) şi fără vizualurile "scurt-metraje" din videoclipuri, Thirty Seconds to Mars a reuşit să facă show la Romexpo.

Câştigător al unui premiu Oscar (n.red. pentru rolul secundar în "Dallas Buyers Club"), Leto a reuşit să suplinească cu brio "goliciunea" scenei. Cu barbă, plete, ochi de un albastru angelic, costumaţie albă şi o coroană pe cap, a intrat în pielea unui "Adonis". Conştient de sexualitatea pe care o emană şi mizând pe un discurs pe principiul "Tu crezi în noi, România? Pentru că, noi credem în tine!" a dus în delir miile de fani prezenţi la concert. Lucru uşor de obiţnut, de altfel, având în vedere că media de vârstă a fost de 20 de ani. "Filmul" a fost completat de o ploaie de baloane colorate şi o promisiune: "atât de multe feţe frumoase. Aţi aşteptat prea mult să venim în România. Ne pare rău. O să revenim în această ţară. O dată, încă o dată şi încă o dată". Iar ăsta a fost doar începutul. În timpul piesei "Conquistador", o ploaie de confetti a explodat în faţa şcenei. Apoi, a veni rândul unui alt personaj să intre în scenă. Unul care nici măcar nu ştia că face parte din distribuţie. "Cine este cel mai nebun român?", a întrebat Leto, iar pe scenă a urcat un Vlad cu plete care a primit o îmbrăţişare din partea solistului şi care a avut rolul de a-l învăţa pe american o expresie în limba română: "Du-te dracu!". Cum era de aşteptat, lista actorilor amatori nu avea să se încheie aici. Două tinere, Andreea şi Crina - o roşcată şi o brunetă cârlionţată - s-au ales cu o dedicaţie stând aşezate pe scenă. Producţia "hollywoodiană" a avut, evident, un final fericit: "O să spun fiecărei formaţii din America să vină aici!", a conchis Leto pe acordurile piesei "Up in the air", iar o mulţime de fani au urcat pe scenă, asemeni unui generic.

Totuşi, există şi un element fără de cusur, de care s-a putut bucura, fără doar şi poate, şi publicul matur: o voce pură, lucrată şi un intrumental profi. Cel mai elocvent moment a fost prestaţia acustică a lui Jared, piesa "Hurricane" fiind apogeul acestei experienţe.

Concertul susţinut la Bucureşti de Thirty Seconds To Mars a făcut parte din turneul de promovare al celui mai recent album al său "Love Lust Faith + Dreams".

Lansat la casa de discuri Polydor Records, "Love Lust Faith + Dreams" - albumul ce dă şi numele turneului - a înregistrat un mare succes în întreaga lume, clasându-se pe locul al cincilea în topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Portugalia, Australia, Mexico, Elveţia şi Polonia şi pe locul al şaselea în Statele Unite ale Americii şi Canada.

Precedentul turneu Thirty Seconds to Mars - "This is War" - a doborât recordul pentru cel mai lung turneu realizat vreodată de o trupa rock, intrând în Guinness World Record. Trupa a concertat fără întrerupere timp de doi ani, în 60 de ţări de pe şase continente, majoritatea evenimentelor fiind sold out. Au fost 311 spectacole, care au atins un public de peste trei milioane de persoane.

Concertul de la Bucureşti a fost organizat de D&D East Entertainment şi East Europea. 

Production.

 

Comenteaza