Jaf la un cazinou din Galaţi; atacatorii au furat peste 11.000 de lei

Jaf la un cazinou din Galaţi; atacatorii au furat peste 11.000 de lei
Două persoane înarmate cu cagule au jefuit un cazinou din Galaţi, unde au intrat cu un pistol airsoft şi au tras trei focuri de armă, ei reuşind să fure peste 11.000 de lei, din două casete de valori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici, jaful a avut loc marţi noapte, în jurul orei 23.30, la un cazinou din cartierul Ţiglina din Galaţi.

"Doi indivizi înarmaţi şi cu feţele acoperite au intrat în cazinou şi au ameninţat-o pe casieră cu un pistol airsoft. Pentru a o intimida, au tras trei focuri de armă şi au sustras din două casete de valori suma de 11.300 de lei. După comiterea jafului, cei doi au dispărut, fiind căutaţi de poliţişti", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, care a precizat că poliţiştii analizează imaginile surprinse de camerele video ale localului.

Cazinoul la care a avut loc jaful este situat în apropierea Poliţiei Judeţene Galaţi. În momentul atacului, în sala de jocuri se aflau atât angajaţi, cât şi clienţi, dar nu au fost înregistrate victime.

 

Etichete
Comenteaza