Loreen nu ştia în ce oraş concertează? Ce mesaj le-a transmis fanilor pe Facebook

Loreen nu ştia în ce oraş concertează? Ce mesaj le-a transmis fanilor pe Facebook
După concertul de la Cluj, Loreen a publicat o fotografie pe reţeaua de socializare Facebook. Şi aici, la fel ca la concert, a preferat să se refere la România, nu la oraşul unde a avut loc concertul, Cluj-Napoca.

"Mulţumesc România", a scris Loreen pe Facebook. "Acesta a fost cel mai bun concert dintotdeauna şi voi aţi fost cea mai bună audienţă pe care ar putea-o cere un artist. Vă iubesc ŞI (sic-n.red.) aţi venit (la concert-n.red.) deşi Champions League (sic-n.red.)!! Buuuună alegere", a scris artista.

Fotografia avea la ora transmiterii acestei ştiri 198 shares şi 139 comentarii. Loreen are peste 200.000 de fani pe Facebook.

Loreen a fost capul de afiş al Zilelor Clujului, ce continuă şi în aceste zile, cu un concert sâmbătă seara, în Piaţa Unirii. Organizatorii au anunţat că asistenţa s-a ridicat la 10.000 de persoane, dar, deşi cu piaţa plină-ochi, aici au asistat doar aproximativ 4.000 de persoane. Onorariul încasat de artistă, 37.000 de euro, a reprezentat subiectul unor controverse în presa locală, dar staff-ul de organizare i-a interzis artistei să vorbească despre acesta în conferinţa de presă ce a precedat concertul.

Vezi aici cum a fost la concert

Vezi un fragment din concertul artistei la Cluj:


Comenteaza