Arabii de la Oman Air încep recrutările

Arabii de la Oman Air încep recrutările
Tinerele cu vârsta între 21-28 de ani pot aplica până pe 30 aprilie pentru posturile de stewardesă la compania aeriană arabă de stat stat Oman Air, a anunţat astăzi firma parteneră din România.

Aplicaţiile constau în trimiterea unui CV, în format Europass.

ZIUA de CLUJ a relatat despre partaneriatul dintre firma clujeană RSC Consulting şi compania MECCTI (lider în recrutarea de personal pentru companii aeriene).

Planul MECCTI este de a asigura personal din România pentru companiile aeriene arabe, iar în sensul acesta şi-a cooptat ca partener firma clujeană, cu care a mai lucrat dealtfel. Prima campanie de recrutare vizează selecţia de personal pentru Oman Air. CV-urile urmează să fie trimise în format Europass.

Condiţii minime de recrutare: vârsta minimă de 21 de ani, înălţimea minimă 1,57 cm, studii liceale absolvite, limba engleză nivel avansat (scris şi vorbit), aspect fizic plăcut, abilitatea de a înota 50 m liber.

Reprezentanţii companiei clujene au anunţat că salariul oferit de angajator va fi între 1.350 - 1.500 euro, la care se adaugă cazarea, transportul, plus alte beneficii şi gratuităţi.

Într-o primă etapă vor fi selectate 150 de tinere care vor fi intervievate, urmând ca, cele care vor fi selectate într-o a doua etapă să treacă printr-o serie de traininguri şi interviuri organizate direct de către angajator.

În total din 150 de persoane selectate în această campanie 40 vor avea un loc de muncă asigurat de Oman Air, a subliniat RSC Consulting.

Etichete
Comenteaza