Ultimele pregătiri pentru Balul Operei VIDEO

Ultimele pregătiri pentru Balul Operei VIDEO
La Teatrul Naţional se fac ultimele pregătiri pentru Balul Operei. La intrare au fost montate luminile pentru covorul roşu. Peste 30.000 de flori vor împodobi foierul Tetrului, cu ocazia Balului. Cutia acustică montată pe scenă a fost probată în cursul zilei de astăzi. Organizatorii promit un adevărat majorat al Balului Operei, ajuns la cea de-a 18-a ediţie.

Invitaţii de marcă de la Balul Operei vor fi întâmpinaţi ca nişte staruri pe covorul roşu, cu lumini şi lasere de senzaţie. Odată intraţi în foaierul Operei, invitaţii vor putea admira un aranjament floral original realizat de florăria Kara.

"Tema balului fiind Ciao italia ne-am inspirat din culorile drapelului.. ... avem peste 30.000 de flori aduse direct din Olanda", a precizat Florina Bogdan, patroana florăriei Kara.

Organizatorii spun că astăzi sunt cele mai importante momente ale prgătirii balului şi au dat asigurări că evenimentul va fi unul de excepţie.

"Mai sunt multe de facut... ultimele 24 de ore sunt cele mai grele", a menţionat Matei Miko, organizatorul evenimentului.

Astăzi a sosit la Cluj şi vedeta de teelviziune Ramona Bădescu, cea care va prezenta balul alături de realizatorul Realitatea TV, Rareş Bogdan.

Balul va începe cu spectacolul de operă în noua cutie acustică spectaculoasă montată pe scenă pentru orchestră. Cutia va fi luminată în diverse culori. Invitaţii sunt aşteptaţi pe covorul roşu mâine, începând cu ora 18:30. Programul de sâmbătă cuprinde spectacolul de operă şi balet, decernarea trofeelor Lya Hubic, spectacolul de modă, Marele Bufet al Balului şi un recital Lavinia Bocu, Maria Bota şi Mihai Băjinaru.

 

Comenteaza