Foto Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca își așteaptă studenții cu un nou spațiu de recreere amplasat în Complexul Studențesc Observator!

Noul spațiu de recreere amplasat în Complexul Studențesc Observator, a fost finalizat la sfârșitul lunii iulie, la numai 2 luni după începerea lucrărilor.

Cu o suprafață de 280 mp, spațiul cuprinde echipamente de fitness reglabile și mobilier urban.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca își așteaptă studenții cu un nou spațiu de recreere amplasat în Complexul Studențesc Observator!

Valoarea proiectului se ridică la 660 000 lei și cuprinde echipamente de maximă siguranță și calitate superioară, în conformitate cu ultimele normative europene. Modul de funcționare și instrucțiunile de utilizare ale aparatelor de fitness se pot accesa prin scanarea codul QR aflat pe fiecare echipament.

Sistemul de iluminare nocturn permite folosirea acestui spațiu și pe timp de noapte, indiferent de anotimp.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca își așteaptă studenții cu un nou spațiu de recreere amplasat în Complexul Studențesc Observator!

„Dragi studenți,

Vă așteptăm cu un nou spațiu de recreere amplasat în Campusul studențesc Observator! Echipamentele de fitness se adresează atât începătorilor cât și celor avansați, sunt de maximă siguranță și calitate superioară și corespund celor mai recente normative europene”, au transmis reprezentanții Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Comenteaza