Titularizare 2023. Când se afișează rezultatele de la proba scrisă

Titularizare 2023. Când se afișează rezultatele de la proba scrisă

Aproape 32.000 de candidați au participat săptămâna trecută la proba scrisă a examenului de Titularizare.

Rezultatele probei scrise de la concursul de Titularizare în Învățământ 2023, care a avut loc pe 12 iulie, vor fi afișate marți, 18 iulie, potrivit calendarului oficial.

La nivelul județului Cluj, la proba scrisă a concursului s-au înscris 1.577 candidaţi, dar s-au prezentat 1.311. Dintre aceștia, 2 candidați au fost eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă, iar 61 s-au retras din motive personale sau medicale.

Contestațiile se depun în scris la sediul Inspectoratului  Școlar Județean Cluj sau se transmit prin poștă electronică (scanat) la adresa de e-mail: hr.isjcj@gmail.com , în zilele de 18  iulie 2023, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de 19 iulie 2023, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se vor afișa la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj și pe site-ul http://titularizare.edu.ro, în data de 26 iulie 2023.

Pentru angajarea pe durată nedeterminată (titularizare) candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7,00 (șapte), iar pentru angajarea pe durată determinată (suplinire), minimum nota 5,00 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturi, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în perioada 27 iulie – 30 august 2023.

Toate informațiile, precum și calendarul complet al mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar, sunt disponibile și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Cluj_ https://www.isjcj.ro/resurse-umane/mobilitate-personal/.

Comenteaza