Sub 60 de angajați din școlile clujene s-au vaccinat în ultima săptămână/ Câți elevi și profesori sunt confirmați cu COVID

Sub 60 de angajați din școlile clujene s-au vaccinat în ultima săptămână/ Câți elevi și profesori sunt confirmați cu COVID

Inspectoratul Școlar Cluj a actualizat datele privind situația epidemiologică și rata de vaccinare în școlile și grădinițele din județ.

Conform datelor actualizate de Inspectoratul Școlar Cluj, 78,48% din personalul din învățământ este vaccinat, reprezentând 9.325 de persoane. În urmă cu o săptămână erau 9.269, ceea ce înseamnă că s-au mai vaccinat 56 de profesori/angajați din învățământ.

În prezent, în județ sunt confirmați cu noul coronavirus 69 de elevi/preșcolari și 24 de profesori/personal din învățământ.

În ceea ce privește funcționarea, în 440 de școli/grădinițe activitatea se desfășoară exclusiv față în față, 23 de clase/grupe fac cursurile exclusiv online.

Dacă rata de incidență a unității adminstrativ-teritoriale în care funcționează unitatea de învățământ este mai mică de 3 la 1.000 de locuitori, pentru data de referință 5.12.2021, cursurile unității se vor desfășura cu prezență fizică, indiferent de rata de vaccinare a personalului angajat din unitate, începând de luni, 6.12.2021.

Comenteaza