Se întoarce vacanța din luna februarie? Ce spune ministrul Educației

Se întoarce vacanța din luna februarie? Ce spune ministrul Educației

Ministerul Educației ia în calcul posibilitatea ca vacanța din luna februarie să fie reintrodusă, începând cu anul școlar următor.

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a declarat, pentru Educație Privată, că ministerul ia în calcul posibilitatea ca vacanța din luna februarie să fie reintrodusă, începând cu anul școlar următor.

”Analizăm această variantă, chiar dacă liniile directoare pentru calendarul următorului an școlar au fost deja anunțate”, a spus Cîmpeanu.

Vacanța intersemestrială a fost eliminată în acest an școlar după reconfigurarea calendarului ca urmare a vacanței forțate din luna octombrie, impusă, potrivit autorităților, de situația epidemiologică.

Declarația de azi a ministrului Educației vine în contextul în care Asociatia Transportatorilor pe Cablu a lansat o petiție online prin care cere reintroducerea vacanței din februarie, începând cu anul 2023. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza