Scandal uriaș! Concert cu îndemnuri la violență, consum de droguri și agresiune sexuală, la un party după Balul Bobocilor

Scandal uriaș! Concert cu îndemnuri la violență, consum de droguri și agresiune sexuală, la un party după Balul Bobocilor
| Foto: arhivă You Tube

Sute de elevi au participat la un concert care a avut loc după un Bal al Bobocilor, unde au cântat alături de mai mulţi trapperi pe versuri care îndeamnă la violenţă fizică, agresiune sexuală şi consum de droguri.

Scandalul a izbucnit din cauza unui concert care a avut loc după balul bobocilor organizat de liceul "Ion Maiorescu", din Giurgiu.

Conducerea liceului spune că nu are nicio legătură cu organizarea after-party-ului și că efectuează o investigație cu privire la cele petrecute acolo, scrie stiripesurse.ro.

Directoarea unității de învățământ afirmă că, din câte a auzit, artiștii invitați au fost selectați ca urmare a unui sondaj în rândul bobocilor. Printre aceștia s-a numărat și AlbertNBN.

Printre mesajele din concert care au scandalizat au fost:

"Ia-ți-o pe sor'ta, frate, ți-am f...t-o iară / P... sunt, să-mi mâncați p..a de c....a / Sunt repetent, m..e, doamna profesoară / Nu mai merg, că am rămas a treia oară!"

"Cichicean (Jackie Chan, n.r.), adu, c...e, nunceagul / Sunt din M6 și sunt Zorro cu briceagul / Am dat în el, l-a luat ambulanța cu sacul / Să-mi bag p..a, era băiat bun, săracul!"

"Intru-n club, cad blugii de pe mine / Plec cu șase fete, că sunt rupte pe pastile / Vin și verii mei cu mine, zici că sunt gorile / Crede c-o iau de nevastă, frate, și-a luat filme (?)"

 

Comenteaza