S-au afișat rezultatele la TITULARIZARE 2023. Ce note au luat profesorii din Cluj

S-au afișat rezultatele la TITULARIZARE 2023. Ce note au luat profesorii din Cluj

Rezultatele examenului de Titularizare 2023 au fost publicate la sediile inspectoratelor școlare și pe platforma dedicată concursului.

Proba scrisă a examenului de Titularizare a avut loc miercuri, 12 iulie. În județul Cluj s-au înscris 1.577 candidaţi, dar s-au prezentat 1.311. Dintre aceștia, 2 candidați au fost eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă, iar 61 s-au retras din motive personale sau medicale.

Primele rezultate la examenul de titularizare pe județul Cluj au fost afișate și pot fi consultate AICI.

Contestaţiile pot fi depuse astăzi, (18 iulie), până la ora 21.00, dar şi mâine (19 iulie), până la ora 12.00, la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau se transmit prin mail (scanat) la adresa de e-mail: hr.isjcj@gmail.com. 

Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul anterior menționat în data de 26 iulie.

La nivelul judfețului Cluj, s-au prezentat la examen 1.311 candidați din totalul de 1.577 de candidați înscriși. 61 de candidați s-au retras din motive medicale sau personale, iar alți doi candidați au fost eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Pentru angajarea pe durată nedeterminată (titularizare) candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe durată determinată (suplinire), minimum nota 5.

Repartizarea candidaților pe posturi, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în perioada 27 iulie – 30 august 2023.

Toate informațiile, precum și calendarul complet al mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar, sunt disponibile și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Cluj_ https://www.isjcj.ro/resurse-umane/mobilitate-personal/.

Comenteaza