Primarul din Turda, la începutul noului an școlar: „Aveți în față oportunități nelimitate, iar succesul vostru este un obiectiv pe care îl dorim cu toții”

Primarul din Turda, la începutul noului an școlar: „Aveți în față oportunități nelimitate, iar succesul vostru este un obiectiv pe care îl dorim cu toții”
| Foto: Facebook.com/MateiCristianOctavian

Noul an școlar 2023-2024 a început luni, pe data de 11 septembrie și se va termina pe 22 iunie.

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, cu ocazia reîntoarcerii elevilor în sălile de clasă.

Dragi elevi, cu bucurie și speranță în suflet, vreau să vă adresez acest mesaj cu ocazia începerii noului an școlar.

Este un moment special, în care fiecare dintre voi pornește într-o călătorie plină de descoperiri și provocări. Aveți în față oportunități nelimitate, iar succesul vostru este un obiectiv pe care îl dorim cu toții.

Nu pot să vorbesc despre noul an școlar fără să aduc în prim-plan contribuția părinților și bunicilor voștri. Dragilor, voi sunteți primii mentori ai copiilor noștri, cei care îi îndrumați și îi susțineți. Împărtășiți cu ei bucuriile și provocările, iar implicarea voastră este esențială pentru succesul lor.

La Turda ne putem mândri cu instituții de învățământ unde sunt cadre didactice implicate care depun eforturi constante pentru a ghida și a inspira elevii. Iar noi, administrația publică locală, ne angajăm în continuare să investim în educație pentru că ne dorim să creăm un mediu propice de dezvoltare pentru toti copiii Turzii. Cu efort și implicare, putem construi un viitor mai bun pentru toti!

Am toată încrederea în potențialul vostru și cu promisiunea de a vă fi sprijin, vă urez tuturor un an școlar plin de reușite!”, a afirmat edilul din Turda.

Comenteaza