Hoţi proşti: au dat o spargere dar au fost prinşi ca într-un scenariu de comedie

Hoţi proşti: au dat o spargere dar au fost prinşi ca într-un scenariu de comedie
Trei hoţi din Cluj-Napoca au dat o spargere dar au fost prinşi ca într-un scenariu de comedie. Cei trei au mers la prostituate, dar au ajuns să spargă o locuinţă din blocul unde urmau să se simtă bine. Spargerea însă a decurs prost, iar hoţii au dat nas în nas cu poliţiştii.

Trei tineri cu vârste între 19 şi 22 de ani, dar cu cazier bogat în tâlhării, au fost prinşi de poliţişti după ce au pătruns într-o locuinţă. Numai că hoţii au ajuns la respectiva adresă din cu totul alte motive, aşa cum reiese din declaraţia dată de unul dintre ei în faţa anchetatorilor.

"M-am întâlnit cu Rareş şi Casian şi am hotărât să mergem pe Calea Turzii la fete. Ne-am deplasat cu un taxi şi după ce am coborât din taxi am văzut pe o străduţă un apartament care avea geamul deschis şi gratii. Ne-am gândit să facem rost de ceva bani şi toţi trei am fost de acord să intrăm în acel apartament. Toţi trei am tras de gratii şi le-am rupt după care Casian a împins geamul deschis şi a intrat în apartament", a declarat unul dintre suspecţi.

Calea Turzii este locul unde îşi fac veacul prostituatele din Cluj-Napoca. Hoţii au venit cu o prostituată la un bloc de lângă Calea Turzii.

Vecinii ştiu că unele apartamente sunt închiriate pentru prostituţie. 

Hoţii au fost surprinşi de proprietarul apartamentului, care s-a trezit din somn, şi au luat-o la fugă. După ce au fugit de la apartament, hoţii au intrat într-o benzinărie din apropiere unde au stat 10 minute, la ieşire au fost opriţi de poliţişti, care i-au percheziţionat.

Poliţiştii au găsit asupra lor mânuşi şi cuţite, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Adriana Vornicu.

Suspecţii nu au apucat să fure nimic, dar trebuie să plătească 800 de lei pentru stricăciuni. Cei trei riscă ani grei de închsisoare pentru pătrundere prin efracţie, mai ales că aveau la activ condamnări cu suspendare pentru tâlhărie şi consum de droguri.


Reporter: Alin Golban
Operator: F.Dan/L.Ersek

 

Comenteaza