Floreşti şi Gilău, primele destinaţii ale caravanei de promovare a învăţământului profesional

Floreşti şi Gilău, primele destinaţii ale caravanei de promovare a învăţământului profesional
Începe Caravana de promovare a învăţământului profesional: o echipă din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj se va deplasa în tot judeţul pentru a asigura corecta informare a elevilor şi părinţilor cu privire la învăţământul profesional şi domeniile în care se asigură pregătire în anul viitor şcolar.

Pentru corecta informare privind domeniile şi calificările, la aceste întâlniri vor fi prezente şi cadre didactice din unităţile de învăţământ care au în planul de şcolarizare învăţământ profesional. De asemenea, reprezentanţii unor companii în care se asigură practică pentru domeniile propuse în planul de şcolarizare se vor alătura caravanei atunci când aceasta se va deplasa în zonele din apropierea sediului firmei.

Caravana de promovare a învăţământului profesional începe mâine, 20 martie 2014, şi se va întinde până la mijlocul lunii mai.

Joi, 20 martie 2014, caravana merge în Floreşti. Întâlnirea cu elevii, părinţii, cadrele didactice şi reprezentanţii comunităţii locale ava avea loc la ora 14:30, la Căminul Cultural din localitate. Apoi, caravana merge la Gilău pentru o întâlnire similară, începând cu ora 16:30, la Căminul Cultural Gilău.

Citeşte şi Şcolile profesionale revin la Cluj: o cer firmele care vor forţă de muncă

Etichete
Comenteaza