Există teren pentru Școala de Meserii Beard Brothers! S-au strâns aproape 200.000 euro din donații

Există teren pentru Școala de Meserii Beard Brothers! S-au strâns aproape 200.000 euro din donații

Beard Brothers , asociația bărboșilor din Cluj, construiește o școală. De 1 iunie 2022, a venit confirmarea pentru terenul unității de învățământ. 

''Coincidența a făcut ca de 1 iunie să primim cele mai faine vești, mai exact, avem confirmarea pentru terenul pe care urmează să construim Școala BB. Am pornit această campanie acum 3 ani și ne-am propus să construim o Școală de Meserii, iar voi ne-ați oferit toată încrederea și răbdarea, având deja aproape 200.000 euro adunați din cei 300.000 euro bugetați. Viitoarea Școală de Meserii o să fie în Florești în zona Liceului Tautan, and it's gonna be awesome'', au transmis reprezentanții asociației. 

#BeardBrothersSchool este planul nostru pentru cea de-a 13 – a campanie. Ne-am propus o altfel de şcoală: un loc în care toti oamenii se vor dezvolta învăţând o meserie, un loc în care vor asimila cunoştinte necesare dezvoltării personale şi profesionale, un loc în care se va crea o comunitate de la care cu toţii vom avea de invăţat. Se poate dona AICI!

Comenteaza